Traditional Sailing on a Historic Vessel on the Scottish Westcoast

Mallemok

zeilend bij mallaig WLG_4618 Mallemok-zeilend-3-web Mallemok-zeilend-4-web Zeilend-op-Loch-Fyne-web Around Bute Daytrip

Day Trips

Terug Vorige Volgende

De route van de dagtochten kan varieren. Hebt u het schip in zijn geheel afgehuurd dat bepaalt u zelf in samenspraak met de schipper welke route gevaren gaat worden. Uiteraard heeft de schipper daarbij het laatste woord en vormt het weer een belangrijke factor. Afhankelijk van de wensen kan er lange tocht gevaren worden of een korte tocht. Voorbeelden van lange tochten zonder lunch stop zijn: naar Upper Loch Fyne, of het eiland Bute ronden.

Mallemok-website-loch-ranza Mallemok-website-oystercatcher varend in loch 1 Mallemok-website-tarbert-12

Tarbert en omgeving hebben u veel te bieden: een levendige haven, festivals, schitterende natuur en een keur aan verblijfsmogelijkheden en eetgelegenheden. Sinds 2009 is Tarbert Mallemok's thuishaven. Het schip is een begrip in Tarbert en trekt de aandacht van vele bezoekers. Het is mogelijk om een dagtocht op Loch Fyne te boeken met de Mallemok. Het schip kan in zijn geheel geboekt worden voor een dag, maar sommige dagtochten kunnen individueel geboekt worden (informeer bij VisitSotland, het havenkantoor of Mallemok).

Onderweg kunt u volop genieten van de wonderschone flora en fauna van Loch Fyne. Voor deze langedagtochten dient u zelf een lunchpakket mee te nemen. Echter op verzoek en tegen betaling kunnen wij voor de lunch aan boord zorgen. Voorbeelden van kortere dagtochten met een lange lunch pauze en een bezoek aan de wal zijn: naar Otter Ferry waar u heerlijk kan lunchen in de Oystercatcher en kan genieten van een schitterend uitzicht op Loch Fyne of naar Loch Ranza waar tijdens de stop de whiskey distilleerderij kan worden bezocht. Dagtochten vertrekken als regel vanuit Tarbert, maar kunnen ook in overleg vanuit andere havens, bijvoorbeeld Portavadie, vertrekken.

 

Home Upper Loch Fyne Day Trip Otter Ferry Day Trip Loch Ranza Day Trip