Traditional Sailing on a Historic Vessel on the Scottish Westcoast

Mallemok

zeilend bij mallaig WLG_4618 Mallemok-zeilend-3-web Mallemok-zeilend-4-web Zeilend-op-Loch-Fyne-web

Kosten

U kunt de Mallemok alleen als het volledig schip huren. Boekingen per persoon zijn niet mogelijk. In belangrijke mate bepaalt u zelf de prijs van een zeiltrip op de Mallemok. Uitgangspunt is een basisprijs per dag voor schip en bemanning, inclusief brandstof, havengelden en BTW (20%): € 850. Deze basisprijs is onafhankelijk van het aantal gasten in uw groep (maximaal 8 personen); met andere woorden hoe groter de groep des te lager de kosten per persoon zullen uitvallen.

 

Vervolgens kunt u kiezen voor inclusief of exclusief catering. Als u kiest voor inclusief catering verzorgt de bemanning het ontbijt, de lunch en het diner. Koffie, thee, fruitsappen, frisdranken en snacks behoren tot het pakket. Voor de variant inclusief catering betaalt u een aanvullende bedrag van € 17,50 per persoon per dag. Het voordeel is dat u volledig verzorgd reist. Als u kiest voor de variant exclusief catering verzorgt u zelf de maaltijden voor u en de bemanning. Het voordeel daarvan is dat u de uitgaven zelf beheert.

Volgende Vorige Terug Highlands Susan & Hans op achterdek seafood op skottelbraai licht bij tobermory Maaltijd op achterdek gedekte tafel Binnen eten Home