Traditional Sailing on a Historic Vessel on the Scottish Westcoast

Mallemok

zeilend bij mallaig WLG_4618 Mallemok-zeilend-3-web Mallemok-zeilend-4-web Zeilend-op-Loch-Fyne-web

Routebeschrijving

Vorige Terug Volgende Susan op uitkijk Hans aan stuurwiel met pet Highlands

Een andere mogelijkheid is dat we in overleg met u uw trip zo plannen dat u dichterbij het vliegveld in Glasgow aan boord kunt komen. Mocht uw reisschema het noodzakelijk maken, of er de voorkeur aan geven om de dag voor het aanmonsteren in Tarbert te arriveren, dan kunnen we u behulpzaam zijn met het boeken van een lokale B&B. De kosten voor een transfer per minibus, eventuele extra kosten voor het aanpassen van het reisschema en de kosten voor een overnachting in een B&B zijn voor uw rekening, onze bemiddeling in deze is daarentegen gratis.

Holy-Island-web Emma wijzend

Newcastle - Tarbert: 

1. M69 richting Carlisle, vervolgens M6 (M74) richting Glasgow, daarna M8, A82, A83 richting Campbeltown, of

2. A1 richting Edinburgh, vervolgens M8 richting Glasgow, daarna M8, A82, A83 richting Campbeltown

Hull - Tarbert:

M62 richting Leeds, vervolgens A1 en A66 richting Carlisle, vervolgens M6 (M74) richting Glasgow, daarna M8, A82, A83 richting Campbeltown

Harwich - Tarbert:

A120/M11 richting A1, vervolgens A1 en A66 richting Carlisle, vervolgens M6 (M74) richting Glasgow, daarna M8, A82, A83 richting Campbeltown

Met het vliegtuig: Vanaf Schiphol vliegen KLM, Easyjet en Flybe naar Edinburg en Glasgow.

 

Van het vliegveld van Edinburgh kunt u per openbaar vervoer doorreizen naar Tarbert: met de shuttle van het vliegveld naar Waverley Station in Edinburgh, vervolgens met de trein naar Queen Street Station in Glasgow, daarna met de bus van Buchanan Bus Station richting Campbeltown en uitstappen in Tarbert. 

Van het vliegveld van Glasgow kunt u per openbaar vervoer doorreizen naar Tarbert: met de shuttle naar Buchanan Bus Station, vervolgens met de bus richting Campbeltown en uitstappen in Tarbert.

In plaats van openbaar vervoer kunnen wij ook arrangeren dat u per minibus naar Tarbert reist. Van het vliegveld Glasgow kunt u ook doorvliegen naar Campbeltown (Flybe) en vandaar met een minibus rijden naar Tarbert.

Tarbert is op verschillende manieren vanuit Nederland te bereiken.

 

Met eigen vervoer:

Als u met de auto naar Tarbert wilt reizen dan moet u de Noordzee oversteken met een veerboot. De veerboot vanuit IJmuiden brengt u naar Newcastle, dat in vergelijking met de andere veerboten de kortste afstand per auto naar Tarbert oplevert. Andere overtochten zijn mogelijk vanuit Rotterdam. Het Britse eiland is ook te bereiken via de Kanaaltunnel, maar vervolgens moet dan vrijwel het gehele eiland doorkruist worden.

Home